Infracțiuni rutiere

10 iunie 2019 20:280 comments

 

La data de 8 iunie 2019, în jurul orei 02.30, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ștefan Cel Mare din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 08 iunie 2019, în jurul orei 20.30, polițiști Secție 4 Poliției Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce circula cu un moped, pe raza localității, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 09 iunie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj    l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea expirată inspecția tehnică periodică, motiv pentru care au luat măsura sancționării contravenționale și au dispus retragerea plăcuțelor de înmatriculare.

 

Ulterior, conducătorul auto a continuat să circule cu autoturismul prin oraș, iar în jurul orei 02.00 a fost depistat, din nou, de polițiști.

 

De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și             conducerea unui  autovehicul având plăcuțele de înmatriculare retrase.

 

La data de 9 iunie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Loman, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de  tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La  data de 09 iunie 2019, în jurul orei 18,40, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Dorin Pavel din Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Accidente rutiere

 

La data de 09 iunie 2019, în jurul orei 15.00, un tânăr de 28 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității  Tăuț, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a carosabilului.

 

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat, conștient, la spital.

 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

La data de 09 iunie 2019, în jurul orei 21.40, polițiștii din Câmpeni au fost solicitați să intervină, pe raza comunei Albac, pentru soluționarea unui accident rutier în care a fost implicat un mopedist.

 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 42 de ani, din Sângeorz – Băi, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un moped s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în circulație.

 

În urma accidentului, mopedistul, care nu purta cască de protecție, a suferit leziuni la cap și a fost transportat la spitalul din Câmpeni.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Amplasarea radarelor în data de 11.06.2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                       

                                               

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com