INFRACTIUNI RUTIERE

8 august 2019 20:120 comments

Infracțiuni rutiere

 

La data de 7 august 2019, în jurul orei 20.40, polițiștii din Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe DN 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului condus de acesta era expirată din  7 mai 2019.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

La data de 7 august 2019, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Brad, județul Hunedoara.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

La data de 7 august 2019, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Vurpăr, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de tânăr, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 7 august 2019, în jurul orei 19.00, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Noșlac, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Stâna de Mureş, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Accident rutier

 

La data de 7 august 2019, în jurul orei 07.40, polițiștii din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 75, pe raza localității Bistra.

 

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Bistra – Lupșa, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, intrând în coliziune cu acesta.

 

În urma accidentului, șoferul primului autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spitalul din Câmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

 

Amplasarea radarelor în perioada data de 09.08.2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                                

           

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com