INFRACTIUNI RUTIERE

13 august 2019 20:420 comments

Infracțiuni rutiere

 

La  data de 12 august 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs într-o parcare de pe strada Spitalului.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 32 de ani, din Sebeș, în timp ce manevra un autoturism, a acroșat un autoturism parcat.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

De asemenea, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 12 august 2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce circula cu un moped, pe raza comunei, fără a deține permis de conducere penrtu nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

 

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Tot ieri, în jurul orei 18.15, a fost depistat un minor de 17 ani, din comuna Săliștea, în timp ce circula cu un moped, pe raza localității Sălișea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 12 august 2019, în jurul orei 07.30, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com