Infracțiuni rutiere

25 septembrie 2019 19:380 comments

La data de 24 septembrie 2019, în jurul orei 19.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat, pe raza comunei Roșia de Secaș, pe un bărbat de 49 de ani, din Blaj, în timp ce în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizație provizorie de circulație era expirată din luna august 2019.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 19.40, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Gheorghe Șincai din Petrești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Amplasarea radarelor în data de 26 septembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                           

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com