Infracțiuni rutiere

7 noiembrie 2019 21:250 comments

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 07,40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, in timp ce acționau pe raza localității Șeușa, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul reținut.

 

      

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 18.50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 705 C, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului condus de bărbat era expirată.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 11.45, polițiștii rutieri din Blaj au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu. Șoferul acestuia a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul, iar, în încercarea de a scăpa de control, a intrat în curtea unei instituții.

 

Polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, care era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 22.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cergău Mare, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 21.00, polițiștii posturilor de poliţie comunală Jidvei și Cetatea de Baltă, în timp ce acționau pe raza localității Jidvei, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Mediaș, județul Sibiu.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de  circulație a autoturismului era expirată din luna septembrie 2019.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com