INFRACTIUNI RUTIERE

21 iulie 2021 17:420 comments

Infracțiuni rutiere

 

La data de 19 iulie 2021, în jurul orei 09.30, polițiștii din Alba Iulia au depistat un bărbat, de 74 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mărășești din municipiu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 19 iulie 2021, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Cut, județul Alba, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat în circulație, pe DJ 107 A, pe raza localității Vurpăr și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

La data de 19 iulie 2021, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

  •  

 

Amplasarea radarelor în data de 21.07.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com