Înscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

17 iulie 2013 09:570 comments

teoTinerii care doresc să devină studenţi ai Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia pot să se înscrie pe locurile bugetate şi în regim cu taxă scoase la concurs.
Instituţiile de învăţământ superior organizează în această perioadă admiterea candidaţilor în ciclul de studii de licenţă şi masterat. La Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, admiterea se organizează în perioada 15 iulie – 9 august.
Între 15 iulie – 25 iulie are loc înscrierea candidaţilor, cu excluderea zilei de duminică, 21 iulie. Admiterea va avea loc pe 26 iulie, concursul constă dintr-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale pentru toţi candidaţii înscrişi la care se adaugă o probă scrisă de cunoştinţe religioase pentru candidaţii înscrişi la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.
Pe 27 iulie se face ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie, iar rezultatele sunt afişate pe 29 iulie. Între 30 iulie – 9 august are loc înmatricularea candidaţilor admişi.
Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia scoate la concurs pentru ciclul de studii pentru licenţă 37 de locuri la buget şi 45 de locuri la taxă la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală, şi 15 locuri la buget şi 25 de locuri la taxă, la specializarea Teologie Ortodoxă Asistenţă Socială.
Pentru studiile de master sunt scoase la concurs 6 locuri la buget şi 20 de locuri cu taxă la specializarea Teologie comparată, 6 locuri la buget şi 20 cu taxă la specializarea Consiliere pastorală, şi 6 locuri la buget şi 20 cu taxă la specializarea Mediere Interculturală şi Interreligioasă.
Alte amănunte obţineţi de la Secretariatul Facultăţii din Bulevardul „1 Decembrie 1918”, nr. 13, telefon 0258.835 901 sau de pe pagina de internet www.fto.ro.
Sursa: http://www.reintregirea.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com