Înscrieri pentru tabăra de chitară Acustic Live Music Camp 2012

6 martie 2012 15:060 comments

Au început înscrierile pentru tabăra de chitară Acustic Live Camp 2012, tabără iniţiată de albaiulianul Silvan Stâncel. Ediţia a V-a a taberei se va desfăşura în perioada 15-21 iulie 2012 în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea Râmeţ. La tabăra de chitară de la Râmeţ se pot înscrie orice iubitori ai acestui instrument, vârsta minimă de participare fiind 10 ani (număr de locuri: 25, din care 5 s-au ocupat deja). Cursurile sunt structurate pe nivel începător-mediu-avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitară electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Ca stiluri muzicale: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, rock, jazz clasic, fusion, hard rock etc.
Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine definit, cu următorii profesori: Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.
Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza: foc de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ, iar în ultima seară a taberei spectacolul Acustic Live Show, unde toţi participanţii vor susţine mici recitaluri indiferent de nivelul chitaristic avut. Partenerii actuali sunt Asociaţia Culturală Cultur’ART şi Pensiunea Râmeţ.
În funcţie de apariţia unor eventuali sponsori se vor organiza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare. Mai multe informaţii la telefon 0744.139.023 sau stancelsilvan@yahoo.com sau www.tabarachitara.ro. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com