Inspector principal Şerban Traian Paul a fost împuternicit la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir

8 mai 2013 17:062 comments

serban

Începând cu data de 08.05.2013, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, inspector principal de poliţie Şerban Traian Paul.
Inspector principal de poliţie Şerban Paul este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Ofiţerul are 32 de ani, este căsătorit şi are doi copii.
Începând cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Huţanu Gigel.
Preluarea noilor atribuţii de către inspector principal Şerban Traian Paul a avut loc azi, 08.05.2013, în cadrul unei şedinţe de lucru la care a participat şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.
Acesta i-a urat ofiţerului succes în activitatea profesională exprimându-şi convingerea că prin managementul său, va reuşi să conducă în mod eficient colectivul de poliţişti şi va rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com