Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba recrutează candidaţi

12 iunie 2012 14:350 comments

Inspectoratul de Jandarmi Alba recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care formează personal pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, sesiunea de admitere 2012, astfel: pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate 157 de locuri.
Candidaţii recrutaţi pentru toate instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N. se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în 10 iulie, ora 09.00, pentru susţinerea evaluării psihologice şi în 11 iulie 2012, ora 08.00, pentru susţinerea probelor eliminatorii (contravizita medicală şi probele de evaluare a aptitudinilor fizice).
Candidaţii vor avea asupra lor cartea de identitate/paşaportul, pix sau stilou cu pastă sau cerneală de culoare albastră, respectiv echipament sportiv adecvat susţinerii probelor de verificare a aptitudinilor fizice.
La concursul de admitere în instituţiile Ministerului Apărării Naţionale, candidaţii susţin o probă de concurs eliminatorie, de limbă engleză, iar nota obţinută la această probă se ia în considerare la calcularea mediei de admitere, cu ponderea stabilită în metodologia de admitere.
Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere se primesc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, de către Biroul Resurse Umane al unităţii, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, telefon 0258/812318.
În vederea înscrierii, candidaţii vor prezenta actul de identitate. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com