Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că activitatea de primire în audiență a persoanelor a fost reluată.

25 mai 2020 18:480 comments

 

Măsura a fost aplică atât la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cât și la sediile subunităților de poliție din județ.

 

Persoanele care urmează să se prezinte pentru audiență la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba sau la subunități, trebuie să cunoască următoarele aspecte:

  • La audiență vor fi acceptate maxim două persoane concomitent, pentru dialog cu personalul cu funcții de conducere;
  • Audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite dintre mai multe persoane;
  • Persoanele care se prezintă pentru audiență vor purta, obligatoriu, mască și mănuși de protecție și vor respecta regulile de prevenire a infectării cu COVID 19.

 

Programele de audiență la conducerea inspectoratului precum și cele la conducerea subunităților pot fi consultate pe site-ul instituției.

 

Petițiile, reclamațiile, sesizările și orice alte cereri pot fi transmise, în continuare, prin email la adresele relatiipublice@ab.politiaromana.ro, cabinet@ab.politiaromana.ro sau prin completarea unui formular aflat pe site-ul instituției https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea contact.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă cetățenilor să respecte regulile de distanțare socială impuse de starea de alertă, să folosească mijloace adecvate de protecție și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com