Intarata-i, drace! Au inceput balacarelile!

3 septembrie 2020 20:061 comment

Satul Veseus, Comuna Jidvei. Aproape 1200 de suflete, care traiesc o viata de amar, care nu au lemne, care nu au bani de alimente, care nu au bani sa iti poata trimite copiii la scoala, care abia supravietuiesc. Am batut din poarta-n poarta si am stat de vorba cu oamenii. Majoritatea sunt disperati si sunt la limita subexistentei. Doar Dumnezeu ii mai poate salva. Aici am cunoscut o batrainica-doamna Costin Maria de 80 de ani. Mi-a predat o lectie de neuitat despre drama batranilor romani din Romania, ajunsi neputinciosi, singuri si fara nici un ajutor din partea nimanui. Am ascultat-o pe matusa Maria,am plans impreuna cu ea si am incercat sa o consolez si sa ii alin suferinta. Voi reveni cu o postare speciala pentru aceasta bunica, mama si fiica de tarani romani. Un adevarat exemplu pentru noi toti.Bucur Vasile, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Alba.

Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, oameni în picioare, cer şi în aer liber

AAlin Trif: Replică la articolul apărut pe pagina personală de Facebook a domnului Bucur Vasile, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Alba.

Locuitorii satului Veseuș din Comuna Jidvei nu sunt oameni care trăiesc o viață de amar și nu trăiesc la limita subzistenței, așa cum ați scris chiar dvs în articolul de pe Facebook.
Chiar dacă majoritatea locuitorilor din satul Veseuș sunt de etnie romă, asta nu înseamnă că vă permiteți să-i denigrați și să-i batjocoriți în felul cum ați făcut-o. E posibil chiar dvs. să nu aveți condițiile pe care le au aceștia acasă, cu toate că zilele trecute ați fost în Veseuș și ați văzut tot ce s-a făcut, dar e mai bine să mințiți și să dezinformați.
Aceștia duc o viață normală ca orice locuitor al Comunei Jidvei, într-un sat care s-a dezvoltat enorm în cei opt ani de când eu sunt primarul acestei comune, pentru că școala din localitate a fost renovată complet, gradinița a fost construită de la zero, datorită fondurilor europene atrase.
În localitatea Veseuș există apă potabilă, iar toate străzile sunt asfaltate, caminul a fost modernizat, iar în acest moment se lucrează la rigole, podețe și marcajul drumurilor.

Și acum cred că e cazul să demontez toate minciunile pe care dvs le-ați scris în articolul de pe Facebook.

1. Nu au bani de alimente sau să-și trimită copiii la școală? De unde știți acest lucru? În satului Veseuș există în acest moment 9 magazine deschise, iar majoritatea oamenilor lucrează în străinătate sau în zonă.
2. Ați bătut din poartă în poartă? De ce nu spuneți adevarul? Acela că nu v-a ascultat nimeni și nu v-a primit nimeni în casă.
3. Cum vă permiteți să spuneți despre acești oameni că sunt la limita subzistenței?
4. Sunteți sigur că ați plâns alaturi de acea batrânica? Eu cred că sunteți doar prefacut.

Ca dovadă a ceea ce s-a realizat în această localitate, vă invit să vedeți și fotografiile din această replică.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com