INVINUIT DE TALHARIE!

16 iulie 2019 18:311 comment

Cercetat în stare de arest preventiv

 

Un bărbat din Bucerdea Grânoasă reținut de polițiștii din Blaj pentru tâlhărie, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

 

La data de 13 iulie 2019 polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, din Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru tâlhărie.

 

Se pare că, în data de 12 iulie 2019, în jurul orei 14,00, tânărul a pătruns prin escaladarea gardului într-un imobil aparținând  unui bărbat de 86 de ani din Bucerdea Grânoasă și a sustras de la acesta suma de 1 375 de lei și un telefon mobil prin folosirea forței.

 

La data de 13 iulie 2019, polițiștii l-au prezentat pe tânăr în fața magistraților  Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi-au însuşit propunerea poliţiştilor şi au promovat-o în faţa instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea preventivă a lui tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com