Ioan Lazar: Lăsați-ne părinții și bunicii în pace!

21 aprilie 2020 13:383 comments

Azi propun izolarea, mâine vor ajunge să propună ce? Introducerea de lagăre speciale pentru persoanele de peste 65 de ani?

Ce face Guvernul Orban – Iohannis este să umilească o categorie de persoane, să o discrimineze și să o considere iresponsabilă. Guvernanții lui pește, oamenii pe care voi încercați să îi umiliți au trecut prin comunism, s-au luptat cu dictatura comunistă. Pe ei îi vedeți voi ca fiind iresponsabili?

Eu cred că cei cu vârsta de peste 65 de ani sunt oameni responsabili, oameni care știu ce trebuie să facă pentru a se proteja de îmbolnăvire. Ei nu trebuie sub nicio formă forțați să stea închiși și cu atât mai puțin să fie închiși cu forța în locații de carantină. Sub nicio formă! Toți cei peste 65 de ani ar trebui să fie informați că sunt mai expuși la îmbolnăvire decât orice altă categorie de persoane, iar apoi ei să hotărască. Eu îi consider oameni cu capul pe umeri, nu inconștienți așa cum îi vede PNL-ul.

Sau asta e noua tactică a marelui Iohannis de a câștiga puterea totală pentru el și PNL? Izolarea celor peste 65 de ani și blocarea lor de a putea vota.

Cât de ticăloși să fiți? Habar nu aveți domnilor Iohannis, Orban și Tătaru câtă ură ați reușit să creați împotriva voastră din partea românilor! Dacă voi credeți că puteți să izolați milioane de oameni după bunul vostru plac pe motiv că e stare de urgență și că nu vi se va întâmpla nimic, vă înșelați! Lăsați-ne părinții și bunicii în pace! Nu vă atingeți de ei!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com