Ioan Căbulea despre Ziua Poliţiei Române din 25 martie

23 martie 2013 15:370 comments

images (1)Cu ocazia Zilei Poliţiei, Ioan Căbulea, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba transmite un mesaj public.
“Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 191 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne. Toţi aceşti ani încununează o perioadă de încercări, căutări şi realizări iar în această zi societatea românească îşi reafirmă aspiraţiile de respect pentru lege şi în acelaşi timp îşi exprimă preţuirea faţă de profesia de poliţist şi faţă de profesioniştii care, cu pasiune şi dăruire îşi dedică întreaga lor capacitate serviciului pus în slujba comunităţii.
Este onorant pentru noi, ca în calitate de purtători ai uniformei de poliţist să beneficiem de încrederea cetăţenilor judeţului Alba şi îi asigurăm de devotamentul, onestitatea şi buna noastră credinţă în îndeplinirea nobilei misiuni ce ne-a fost încredinţată. Suntem conştienţi de faptul că trebuie să reprezentăm un model de moralitate, onestitate şi altruism pentru toţi membrii societăţii şi totodată un sprijin pentru cei afectaţi de infracţionalitate sau de orice tendinţă de încălcare a ordinii publice.
Cu ocazia acestei zile festive, doresc să le adresez tuturor poliţiştilor din Alba, mulţumiri pentru devotamentul de care dau dovadă, pentru responsabilitatea cu care tratează rigorile meseriei de poliţist şi pentru sacrificiile pe care adeseori sunt nevoiţi să le facă. Mulţumesc de asemenea familiilor poliţiştilor din Alba pentru înţelegerea şi sprijinul acordat zi de zi colegilor mei. Le doresc multă sănătate, putere de muncă şi succes în activitatea de mare răspundere pusă în slujba comunităţii.” este mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Chestorul Ioan-Nicolae Căbulea.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com