Ioan Lazar nu are timp sa raspunda la poveștile unor amărâți care milogesc atenție!

19 iunie 2020 20:230 comments

Un partid de expirați și de generali rezerviști are aere de mare formațiune politică și minte ordinar în spațiul public! Am citit uimit și mi-au dat lacrimile de râs când am văzut că un partid de pricăjiți spune cum va exista un exod în ALDE Alba. Nu v-ar fi rușine să mințiți în halul ăsta? Mergeți și lătrați la altă poartă pupseliștilor.
Ca să fie clar: ALDE Alba face pregătiri pentru alegerile locale. Nu avem timp să răspundem la poveștile unor amărâți care milogesc atenție, mai ales la poveștile unui om plin de frustările eșecurilor sale politice! Iata si elucubratiile aparute pe un site de stiri pe care-l credeam serios:

“Majoritatea membrilor organizației ALDE Alba s-ar pregăti să părăsească partidul. Destinația lor: Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Despre o trecere în masă a membrilor ALDE la PPU (social-liberal) nu se știe oficial nimic, însă posibilitatea nu a fost exclusă de Radu Matei Todoran, liderul județean Alba al umaniștilor.

„Dacă vor să vină noi îi așteptăm cu brațele deschise. Aici îi vor regăsi pe foștii lor colegi de la Aiud”, a spus Radu Todoran, făcând aluzie la cei care deja au trecut de la ALDE la PPU (social-liberal), în urmă cu câteva luni.”

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com