Ioan Lazar vrea sa-l trezeasca pe “sforaizaurul” Gotiu!

7 aprilie 2020 15:571 comment

Era si momentul! Iata interpelarea presedintelui ALDE Alba : “Mihai Goțiu, senatorul sforăitor de la USR, e deranjat de propunerea ca Parlamentul să revină la muncă…în Parlament! Și ce tragedie pentru Goțiu, ce nenorocire… Tocmai el s-a trezit (ironic, nu?) să spună că nu vrea la muncă? Da, tocmai el, cel care rupea scaunele din Parlament cu somnul și sforăitul!

Ce s-a întâmplat domnu’ senator, e mai bun somnul de acasă? Vă place să stați în vârfu’ patului în loc să fiți la muncă? Ce exemplu dați domnule ales că fugiți de muncă în halul ăsta? Să nu îmi spuneți că acum nu vă mai place să dormiți în băncile Parlamentului? Ce s-a întâmplat? Somnul de acasă v-a dat probleme la spate, la coloană?

Lăsând deoparte plânsetul de jale al senatorului Goțiu, ideea ca Parlamentul să revină la muncă în clădirea Parlamentului are mai multe argumente pro. Nu vedem de ce trebuie să stea Parlamentul acasă. Parlamentul este o clădire uriașă, cu spații foarte generoase, iar cu măsurile de protecție adecvate, adică măști, mănuși, dezinfectanți, își poate relua activitatea în plen și comisii.

Parlamentul ar putea să dea un exemplu bun pentru întreaga țară.”

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com