Iohannis: USL se poate rupe dacă nu se realizează remanierea. Voi demisiona de la Primărie cu cinci minute înainte de jurământ

11 februarie 2014 18:181 comment

ponta

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că USL “se poate rupe” dacă negocierile privind preluarea unui post de vicepremier şi a portofoliului de la Interne “merg prost” şi nu se va mai realiza remanierea.

Înfiinţarea Uniunii Social-Democrate (PSD – PC – UNPR) nu a trecut netaxată de prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, care a ţinut să precizeze că liberalii nu se pot face că nu văd că „ceilalţi trei au început jocul lor propriu”. Primarul Sibiului a lămurit şi problema eventualei sale incompatibilităţi, precizând că va demisiona cu cinci minute înainte de depunerea jurământului în calitate de ministru de interne şi vicepremier.

„Nu putem să ne facem că nu vedem că ceilalţi trei au început jocul lor propriu. USL are de suferit din cauza înfiinţării USD, este un semnal că vor altceva”, a transmis de la Sibiu, Iohannis.

În privinţa numirii sale în calitate de vicepremier şi ministru de Interne, Iohannis a declarat că eventuala sa demisie din funcţia de primar se va produce „cu cinci minute înainte de depunerea jurământului”.

„Nu plec bucuros. Doamna Fodor va prelua interimatul dacă este cazul. Să nu cumva să-şi imagineze că voi lăsa lucrurile aici să meargă într-o direcţie nedefinită, voi veni des la Sibiu pentru a discuta despre proiecte”, a subliniat Klaus Iohannis.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    Dar sa se rupa odata, ca guvernul primeste ordinele de guvernare de la ue, cele economice de la FMI, si totul este rezolvat de bunul DUMNEZEU, care ne ocroteste ca nu avem guvern,minitere, presedintie nimic de 25 ani.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com