IPJ ALBA NE INFORMEAZA

19 iunie 2018 19:170 comments

Cercetat în stare de arest preventiv

 

Bărbatul din Ocna Mureş, reţinut de poliţişti după ce a provocat scandal, a agresat persoane şi a distrus bunuri, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Întrucât bărbatul a manifestat un comportament agresiv, inclusiv faţă de poliţişti, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au reţinut, în sarcina sa şi infracţiunea de ultraj.

 

La data de 18 iunie a.c., bărbatul de 48 de ani, din Ocna Mureş, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi tâlhărie a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

 

Procurorul de caz a reţinut în sarcina bărbatului şi infracțiunea de ultraj, întrucât, cu ocazia intervenţiei poliţiştilor pentru imobilizarea lui, acesta le-ar fi adresat injurii şi ameninţări.

 

Ulterior, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Informaţii de background:

 

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 10,00, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată, prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, pe strada Crângului din oraş, un bărbat face scandal şi se manifestă violent.

 

La locul incidentului s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică, iar poliţiştii au constatat că un bărbat de 48 de ani, din Ocna Mureş, având asupra sa un topor, a pătruns într-o locuinţă ce aparține unei femei din Ocna Mureş şi a distrus uşa, geamurile şi mobilierul.

 

În sprijinul poliţiştilor din Ocna Mureş au intervenit poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, reuşindu-se imobilizarea şi conducerea la sediul poliţiei a persoanei violente.

 

În urma verificărilor efectuate,polițiștii au constatat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul ar fi distrus două contoare de gaz amplasate pe strada Poet Andrei Mureşan din Ocna Mureş şi l-ar fi agresat pe un bărbat în vârstă de 69 de ani căruia i-ar fi sustras un pachet de ţigări.

 

Poliţiştii au luat, faţă de agresor, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi tâlhărie.

 

Reţinut pentru lovire, ameninţare şi distrugere

 

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat    l-ar fi tăiat, la o mână, cu un cuţit.

 

La data de 18 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Cîmpeni.

 

Se pare că, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 13.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi avut unele neînţelegeri cu concubina sa, împrejurare în care ar fi distrus mai multe obiecte electrocasnice şi ar fi spart un geam.

 

Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, a intervenit un tânăr de 22 de ani, nepot al femeii, pe care bărbatul l-a ameninţat şi l-a agresat, lovindu-l, cu un cuţit, la o mână.

 

Ajunşi în stradă, cei doi au fost observaţi de un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ce se îndrepta spre serviciu şi care a intervenit, ulterior solicitând sprijinul unei patrule de siguranţă publică.

 

Faţă de bărbatul de 40 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

 

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 20 iunie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

                                                 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com