IPJ Alba recrutează candidaţi pentru învăţământul din MAI

18 iunie 2012 15:490 comments

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a demarat activitatea de selecţionare a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI precum şi pentru locurile destinate Ministerului Administraţiei şi Internelor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.
*La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, învăţământ de zi, la programul de studii universitare de licenţă „ordine şi siguranţă publică” sunt puse la dispoziţie 50 de locuri: 42 pentru bărbaţi, 5 pentru femei, 3 locuri pentru minorităţi (1 pentru romi, 1 pentru maghiari, 1 pentru alte minorităţi); iar la programul de studii universitare de licenţă „Drept” – 19 locuri: 14 locuri pentru bărbaţi, 5 locuri pentru femei.
*La Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, învăţământ de zi, sunt anunţate 50 de locuri: 43 de locuri pentru bărbaţi, 5 locuri pentru femei, 2 locuri pentru minorităţi (1 pentru romi şi 1 pentru alte minorităţi).
*La Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, învăţământ de zi, există 50 de locuri: 43 pentru bărbaţi, 5 pentru femei, 2 pentru minorităţi (1 pentru romi şi 1 pentru alte minorităţi).
Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii legale de recrutare şi criterii specifice: să aibă până la 27 de ani; să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00; să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ; să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.
Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 9.00-11.00 şi 13.00-15.00, până în 22 iunie, pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi până în10 august pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.
Concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti se va desfăşura în perioada 21.07-4.08, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca se va desfăşura în perioada 8-18 septembrie.
Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc şi pe pe site-ul IPJ Alba, respectiv www.politiaalba.ro.
IPJ Alba selecţionează candidaţi şi pentru locurile destinate Ministerului Administraţiei şi Internelor la concursurile organizate de instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Serviciului Român de Informaţii. Detalii privind instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Serviciului Român de Informaţii care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor, numărul de locuri pentru concurs-sesiunea 2012 destinate Ministerului Administraţiei şi Internelor la aceste instituţii de învăţământ, condiţiile şi criteriile de participare la concurs, perioadele de desfăşurare a concursului etc. pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Alba.
Cererile de înscriere pentru aceste instituţii de învăţământ pot fi depuse la Serviciul Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 9.00-11.00 şi 13.00-15.00, până la data de 22 iunie. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0258/806161, interior 20112.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com