IPJ ALBA VA INFORMEAZA

2 mai 2018 21:471 comment

Infracțiuni rutiere

 

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped,pe raza comunei Jidvei, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de mopedist, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 01.20, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe DC-141 C, între localitățile Lunca şi Cenade, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj , în timp ce acţionau pe strada Titu Maiorescu din comuna Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comună, ce circula cu un mopred, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Abrud l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Roşia Montană, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat, pe DN 74A.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio  categorie de autovehicule.

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Vinţu de Jos, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 0.40, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 58 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Geoagiu de Sus, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 1.35, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,50mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.15,  poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 142 L, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe DJ 107, pe raza localităţii Cergău, soldat cu pagube materiale.

 

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce circula din sens opus.

 

După producerea accidentului, conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din Păuca, judeţul Sibiu, şi-a continuat drumul, însă a fost identificat, la scurt timp, de poliţişti, ce au fost sprijiniți de şoferul celuilalt autoturism implicat în evenimentul rutier.

 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Liliacului din oraș, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Amplasarea radarelor data de 3 mai 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

                                                         

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com