IPJ COMUNICA

3 octombrie 2018 21:320 comments

Un alt autoturism urmărit de autorităţile britanice, depistat de poliţiştii din Alba

 

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 16.000 de lire sterline, care se afla în posesia unui cetăţean din Alba Iulia.

 

La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.   

 

Acesta era în posesia unui bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, ce a înmatriculat autoturismul în circulaţie, în România, pe numele său.

 

Se pare că, în octombrie 2017, bărbatul a achiziționat autoturismul, în leasing, din Marea Britanie şi nu a achitat ratele. Ulterior a adus autoturismul în România şi l-a înmatriculat.

 

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

 

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

Infracțiuni rutiere

La data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Tăuți, comuna Meteş, l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Meteș, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

 

La data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Petreşti, au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism. Şoferul acestuia nu a respectat semnalul poliţistului, continuându-şi drumul, spre strada Molidului.

 

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului şi au efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical. Şoferul a oprit şi, împreună cu alte 4 persoane, a abandonat autoturismul.

 

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de poliţişti, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 16.15, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui incident produs pe DJ 704, pe raza localităţii Vinerea.

 

Şoferul unui tractor cu remorcă nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, împrejurare în care, un motociclist, în vârstă 64 de ani, din comuna Şobot, ce era angajat în depăşire, a pierdut controlul asupra motocicletei şi s-a dezechilibrat.

 

În urma incidentului, motociclistul nu a suferit leziuni corporale, iar motocicleta a fost avariată uşor.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că bărbatul ce conducea tractorul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar remorcile ataşate utilajului nu sunt înmatriculate in circulaţie.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat.

 

Amplasarea radarelor în data de 04.10.2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                     

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com