ISU Alba, câştigătoare la Campionatul de Fotbal de Sală de la Drobeta

16 martie 2011 00:000 comments

În perioada 8-10 martie, a avut loc faza interjudeţeană a celei de-a X-a ediţii a Campionatului de Fotbal de Sală „Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, găzduită de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi.
La această competiţie, care a avut loc în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, au participat 6 echipe reprezentând inspectoratele pentru situaţii de urgenţă judeţene Alba, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş. În urma partidelor desfăşurate pe parcursul a trei zile, clasamentul arată astfel:
Locul I – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba; locul II – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş şi locul III – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi.
Astfel, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba s-a calificat în etapa finală, care va avea loc în perioada 26-29 aprilie 2011, la Târgu Mureş. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com