Italian condamnat la închisoare pentru o faptă comisă în 2007, la Zlatna

1 mai 2012 13:140 comments

Un cetăţean italian a fost condamnat definitiv de instanţele din România la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor. Fapta a avut loc în 2007, în Zlatna. Dosarul inculpatului Trombetta s-a judecat pe o durată mai mare de timp în condiţiile în care acesta a părăsit România şi a plecat în Italia.
Massimiliano Trombetta a fost trimis în judecată pentru că a înjunghiat cu un cuţit un bărbat din Zlatna. Conflictul a pornit de la o tânără şi a avut loc în mai 2007. Italienii au oprit maşina în care se aflau în faţa unui bloc şi au intrat în vorbă cu două tinere. După puţin timp la faţa locului a sosit prietenul uneia dintre tinere, Florin Nistor. Imediat după ce a coborât din maşină, bărbatul a fost lovit de Massimiliano Trombetta. Speriat şi surprins de agresivitatea italianului, tânărul l-a sunat pe tatăl său, Emanoil Nistor, căruia i-a cerut să vină la faţa locului.
„Imediat după ce partea vătămată Nistor Emanoil a coborât din maşină, inculpatul Trombetta Massimiliano s-a apropiat de el şi i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona toraco-abdominală. Pentru a se apăra şi văzând că inculpatul intenţionează să-i aplice o altă lovitură cu acelaşi obiect, partea vătămată Nistor Emanoil i-a aplicat o lovitură cu pumnul în faţă, inculpatul scăpând cuţitul din mână“, se afirmă în rechizitoriul procurorilor. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com