Jandarmeria Alba va asigura siguranţa publică la protestul împotriva discriminării

22 martie 2013 12:072 comments

jandarmerieAstăzi, 22 martie, începând cu ora 16.00, Jandarmeria Alba va asigura ordinea şi siguranţa publică pe timpul unei adunări publice organizată de Asociaţia Realitate şi Adevăr, în faţa Instituţiei Prefectului Judeţul Alba. În speţă este vorba de un grup de tineri care se adună în semn de solidaritate pentru eleva din Covasna. Aceştia vor protesta faţă de acțiunile de discriminare desfăşurate de elevii și de cadrele didactice aparţinând minorităţilor naţionale. Eleva din Covasna, Sabina care a fost mustrată, ameninţată şi pusă la colţ pentru că purtat o banderolă cu tricolorul.

Efectivele de jandarmerie vor acţiona în scopul prevenirii incidentelor şi protecţiei participanţilor, vor aplica ferm legea dacă situaţia o va impune, vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta liniştea şi ordinea publică. Facem apel la cei care vor lua parte la această adunare să dea dovadă de maturitate şi responsabilitate, să adopte un comportament decent şi să evite manifestările obscene care pot aduce atingere bunelor moravuri. De asemenea, le readucem în atenţie obligaţia legală de a părăsi locul unde se desfăşoară adunările publice, în situaţia în care au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau de către forţele de ordine.

2 Comments

  • pensionar sarac

    Inpotriva saraciei, mafiei, hotiei, lipsa de sanatate la saraci, invatamant slab, somaj, scunpiri in lant, inpotriva saracilor, batranilor, pensionarilor UMILINTA, cand vor face protest acesti bravi tineri curajosi????Ei nu au parinti someri, bunici saraci, frate sora fara munca dupa scoala????singura problema in ROMANIA este un capriciu a unor copii???????E TRIST CAND CERI 2 EURO LA TV SA NU MORI DE CANCER SI PROTESTEAZA TINERI PENTRU CE???DA ERA NORMAL SA PROTESTEZE PENTRU VIATA, SI MOARTE DECENTA INDIFERENT DE NATIONALITATE.PENTRU CEL PE PAT DE MOARTE FARA MEDICAMENT NU PROTESTEAZA NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com