Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică din acest weekend la următoarele manifestări sportive din județul Alba:

15 octombrie 2021 21:120 comments

                    Jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică din acest weekend la următoarele manifestări sportive din județul Alba:

 

     În data de 16.10.2021, în județul Alba vor avea loc următoarele competiții sportive:  pe arena Timotei Cipariu din localitatea Blaj, se va desfășura începând cu ora 15.00, meciul de volei feminin dintre echipele Volei Alba Blaj și Volei Cristina Pîrv Turda. Pe stadionul Metalurgistul din localitatea Cugir se va juca meciul de fotbal dintre echipele Metalurgistul Cugir și Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Pe stadionul Soda din localitatea Ocna Mureș, se va juca meciul de fotbal dintre echipele Soda Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia.

     Suporterii vor avea acces pe stadion pe baza biletelor puse la dispoziție de către organizatori și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

     Pentru buna desfășurare a competițiilor sportive, recomandăm respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com