Jandarmii acționează pentru siguranța cetățenilor județului Alba

23 ianuarie 2020 20:010 comments

Jandarmii din județul Alba au în vedere manifestările sportive, cultural-artistice și religioase care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână  în Alba Iulia și în alte localități din județ.

Aceștia vor fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de volei  dintre C.S. Volei Alba Blaj și C.S. Medgidia, în data de 25 ianuarie.

Cu ocazia desfăşurării manifestărilor dedicate aniversării a 161 ani de la Unirea Principatelor Române, în data de 24 ianuarie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, vor fi angrenate în asigurarea măsurilor de ordine publică necesare derulării în siguranţă a evenimentelor organizate în Alba Iulia în zona Sălii Unirii, în Sebeș la Centrul Cultural Lucian Blaga și în Abrud- zona Primăriei Abrud.

De asemenea, jandarmii vor acţiona pentru prevenirea săvârşirii de fapte antisociale şi de tulburare a ordinii publice în zonele în care acționează.

În data de 26 ianuarie, jandarmii vor fi prezenți si în localitatea Dumbrava, pentru a asigura măsurile specifice pe timpul desfășurării manifestării religioase organizate la Mănăstirea Dumbrava.

            Având în vedere faptul că  aceste evenimente sunt desfășurate în spațiu public,   jandarmii recomandă participanților:

  • Să se conformeze indicațiilor organizatorilor și ale forțelor de ordine
  • Să acorde atenție copiilor și bunurilor personale
  • Să nu încurajeze eventuale fapte antisociale
  • Să solicite sprijin jandarmilor sau prin apelarea numărului unic de urgență 112, când situația o impune

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com