Jandarmii albaiulieni vor fi la datorie!

9 august 2019 17:180 comments

Sfârșit de săptămână în siguranță

 

Jandarmii albaiulieni  vor fi prezenţi la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural- artistice și sportive  care urmează să aibă loc în județ.

     În zilele de vineri și sâmbătă, se desfăşoară manifestarea cultural-artistică  „Târgul Național de Turism Rural”, în localitatea Albac. În aceleași zile va avea loc și manifestarea promoțională „Royal Crown Trophy”, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. De altfel, sâmbătă jandarmii vor asigura ordinea publică la manifestarea cultural artistică intitulată „Soundtruck” din localitatea Aiud- Șesul Măginei, iar duminică în cadrul evenimentului „Descoperă Rowmania”, organizat de Asociația Ivan Pațaichin- Mila 23.

    Jandarmeria Alba recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură şi să aibă grijă de bunurile personale iar în cazul în care sunt însoţiti de copii, să le acorde o atenţie deosebită, pentru a evita producerea oricărui incident nedorit.

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com