Jandarmii din Alba au donat sânge

7 aprilie 2021 19:570 comments

La data de 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătății, zi care aniversează fondarea în anul 1948 a  Organizației Mondiale a Sănătății. Cu acest prilej jandarmii din Alba s-au mobilizat și au donat sânge.

 

Donarea de sânge este un profund act umanitar faţă de semeni, este un gest nobil de ajutor al omului aflat în suferinţă. Oricine poate avea nevoie într-un anumit moment al vieţii sale de o transfuzie de sânge ca urmare a unor accidente sau a unor boli soldate cu pierderi masive de sânge. Donarea de sânge nu poate fi înlocuită de niciun fel de tratament, are un maximum de eficienţă şi poate duce la salvarea unor vieţi. Pornind de la aceste considerente, astăzi, 7 aprilie, încă de la primele ore ale dimineţii, angajaţi ai Jandarmeriei Alba s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Judeţean Alba şi au donat sânge.

De-a lungul anilor, Jandarmeria Alba s-a implicat în multe proiecte umanitare care, printre altele, au vizat inclusiv donarea de sânge. Mulţi dintre angajaţi donează sânge periodic şi, mai mult, au sprijinit de fiecare dată Centrul de Transfuzii Judeţean Alba atunci când acesta s-a confruntat cu un deficit la unele grupe rare de sânge.

 

 

                                                           

                                                             

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com