Jandarmii din Alba au efectuat aproape 900 de misiuni în luna mai

6 iunie 2012 14:360 comments

În luna mai, jandarmii din Alba au efectuat aproape 900 de misiuni, mai mult de o treime constând în misiuni de menţinere a ordinii publice executate în staţiuni montane şi pe traseele turistice adiacente, în Alba Iulia, Aiud, Sebeş, Blaj, Câmpeni şi Abrud, precum şi în activităţi de patrulare intercomunală, în sistem integrat, în întreg judeţul.
Au fost executate aproape 300 de misiuni, unde jandarmii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională şi au răspuns prompt diverselor solicitări venite din partea cetăţenilor.
Echipajele de jandarmerie au intervenit în 71 de cazuri semnalate atât prin intermediul numărului unic de urgenţe 112 cât şi prin apel direct la numărul inspectoratului şi au acţionat pentru aplanarea unor conflicte spontane şi pentru combaterea unor fapte antisociale. Au fost executate 160 de misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere a unor persoane implicate în procese aflate pe rolul instanţelor de judecată sau în anchete derulate la nivelul parchetelor.
În urma misiunilor executate, au fost constatate 39 de infracţiuni, dintre care 9 independent şi 29 în cadrul acţiunilor organizate în cooperare cu efective ale IPJ Alba pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional. Au fost aplicate 134 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 81 de avertismente scrise şi 53 de amenzi, în cuantum total de 15.400 de lei. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com