Judetul Alba ar putea avea in curand un secretar de stat

23 septembrie 2017 15:475 comments

Peste 50 de tineri din cadrul ALDE s-au întâlnit la Alba Iulia la un seminar organizat de Institutul de Studii Liberale. Tinerii s-au întâlnit şi cu ministrul Energiei, Toma Petcu.

Claudiu Daniel Catana, preşedintele Organizaţiei de Tineret din ALDE la nivel naţional, a făcut o declaraţie interesantă: „Noi acordăm o atenţie majoră pregătirii politice a tinerilor pentru a avea o clasă politică nouă. Vrem să ne situăm în jurul individului şi al valorilor individuale, de dreapta. Mulţumim lui Bogdan Lazăr, preşedintele Organizaţiei de Tineret ALDE Alba, care a insistat ca seminarul să aibă loc la Alba Iulia. Bogdan a contribuit la construirea organizaţiei de tineret încă din anul 2014. Ne dorim să avem în viitorul apropiat una dintre cele mai bune organizaţii de tineret dintre toate partidele din România. Bogdan Lazăr este una dintre persoanele susţinute de organizaţia TLD pentru ocuparea unei poziţii de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Lazăr este preşedintele Tineretului ALDE Alba din 2014. Absolvent de Drept, Bogdan Lazăr lucrează în cadrul Prefecturii Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com