Judetul Alba: Retinut de politisti dupa ce a tras mai multe focuri de arma

30 mai 2017 11:451 comment


Luni, 29 mai 2017, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale l-au reţinut pentru 24 de ore pe un tânăr de 37 de ani din comuna Săsciori, judeţul Alba.

Bărbatul (S.S.I.) este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi contrabandă calificată.

Din cercetări reiese că în dimineaţa zilei de 29 mai, în timp ce se afla în locul numit „Arşiţa”, pe raza localităţii Recea, comuna Pianu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a folosit o armă de vânătoare cu care a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu este deţinător legal de armă şi muniţie. Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi introdus arma, în ţară, în mod ilegal.

Arma de vânătoare a fost confiscată, iar bărbatul a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei de marţi, 30 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Foto: ziarul de pe net

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com