La 15 ani, a furat bicicleta unui pusti de 12

13 iunie 2019 20:470 comments

Cercetat pentru furt

 

Polițiștii din Bistra au recuperat bicicleta unui copil de 12 ani, care-i fusese furată din fața unei societăți comerciale din comună. Polițiștii au descoperit că cel care a sustras-o a vândut-o unei persoane dintr-o localitate învecinată. Acum este cercetat pentru furt.

 

La data de 11 iunie 2019, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiului său, în vârstă de 12 ani, i-a fost sustrasă bicicleta, în valoare de 1.400 de lei, pe care o lăsase nesupravegheată și neasigurată în fața unei societăți comerciale.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Bistra, sprijiniți de polițiștii din Roșia Montană, l-au identificat pe un minor de 15 ani, din comuna Bistra ca persoană bănuită de săvârșirea furtului. Ulterior, minorul a vândut bicicleta, conta sumei de 200 de lei, unei persoane din comuna Roșia Montană.

 

Polițiștii au recuperat-o și au restituit-o minorului păgubit, iar pe numele celui care a sustras-o au întocmit dosar penal, pentru furt.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com