La Alba Iulia a avut loc Târgul „VoluntExpo” 2012

20 mai 2012 11:350 comments

Sâmbătă, 19 mai, la Alba Mall, între orele 11.00-17.00, a avut loc Târgul de Voluntariat „VoluntExpo” 2012. La eveniment, care a făcut parte din Naţională a Voluntariatului (SNV), au participat mai multe organizaţii neguvernamentale din judeţul nostru.
În judeţul Alba au fost organizate, până în prezent, trei ediţii ale Târgului de Voluntariat, iar ediţia „VoluntExpo” din acest an a dorit să creeze o nouă oportunitate de prezentare a ONG-urilor pentru publicul larg, de promovare a bunelor practici pe care le-au dezvoltat până în prezent şi de relaţionare cu ceilalţi actori din sfera voluntariatului.
„VoluntExpo” 2012 a fost organizat de Asociaţia „Pro Tinereţe”, Fundaţia Comunitară Alba, Asociaţia SM Speromax Alba şi Asociaţia Caritas Alba Iulia, cu sprijinul Alba Mall, al Consiliului Judeţean Alba, Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, al Asociaţiei Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi al celorlalţi parteneri ai SNV. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com