La BAIA DE ARIEȘ votăm responsabil pentru VIITORUL nostru!

23 septembrie 2020 21:010 comments

La BAIA DE ARIEȘ votăm responsabil pentru VIITORUL nostru!

În ziua de astăzi, respectul și cinstea sunt lucruri rare. Vedem cu toții cum politicienii promit în campania electorală marea cu sarea. Eu v-am arătat însă că nu se poate face nimic fără muncă. Nu se poate face nimic fără intenții curate. Nu se poate face nimic din interes personal sau grupuri de interese. Nu se poate face nimic fără EXPERIENȚĂ, PROFESIONALISM și RESPONSABILITATE. Nu se poate face nimic cu minciuni. Baia de Arieș merită mai mult. Eu vă asigur că am făcut și voi face tot ce îmi stă în putere pentru binele băieșenilor și revigorarea localității mele.

Respect Baia de Arieș! vin cu fruntea sus în fața dumneavoastră, fiind recomandat de realizări și de aceea îndrăznesc să vă cer votul.

*********

                   RECOMANDAT DE REALIZĂRI

 • Finanțarea de către Banca Mondială (circa 1 milion de euro) și înființarea Centrului de Îngrijire și Asistență Socială (s-au creat 50 noi locuri de munca).
 • Finanțarea de către Uniunea Europeană (circa 1 milion de euro) și implementarea proiectului ,,Colectarea Selectivă a Deșeurilor Menajere” în orașul Baia de Arieș si cinci comune limitrofe-Stație de Transfer, înființarea Societății ,,Eco Apuseni” (s-au creat 18 noi locuri de munca ).
 • Finanțarea de către Banca Mondială (circa 10 milioane de euro) a lucrărilor de închidere și ecologizare perimetru minier și groapa de gunoi (s-au creat circa 100 noi de locuri de munca)
 • Înființarea Centrului pentru persoane vârstnice (s-au creat 18 noi locuri de munca)
 • Reînființarea Psihiatriei (s-au creat 18 noi locuri de munca).
 • Înființarea centrului zonal A.P.I.A , A.J.O.F.M., Agenției Loto, Districtul Silvic
 • Înființarea Centrului Medical de Permanență si Serviciul de Ambulanță (s-au creat 10 noi locuri de munca).
 • Reînființarea echipei de fotbal ,,Arieșul Apuseni ”.
 • Modernizare Casa de Cultura, Primărie, Baza Sportiva, Căminul Cultural –sat Sartas.
 • Modernizare si extindere canalizare22 Decembrie.
 • Modernizare Drum Comunal DC 1A-Muncelu-Manastire.
 • Modernizare clădire scoală – sat Valea Ciorii , amenajare Cămin Cultural etc.

Pornind de aici, putem privi cu încredere în VIITOR și spre tot ceea ce ne-am propus pentru următorii 4 ani la Baia de Arieș:

 1. Finalizarea demersului de trecere in domeniul public al orașului a celor 6 ha de teren rezultat prin închiderea si ecologizarea minei si înființarea unui PARC INDUSTRIAL pentru potențiali investitori care sa creeze noi locuri de munca.
 2. Valorificarea clădirilor existente, clădire spital unde in 2018 a fost inchis Centrul pentru Persoane Varstnice , Camin nefamilisti , si in special a Cantinei,Salii de apel care au fost cumparate in perioada 2008-2012 pentru demararea unor investitii si implicit a creării locurilor de munca.
 3. Intabularea in Cartea Funciara a unui numar de 264 apartamente in vederea infiintarii Asociatiei de Proprietari si ulterior anveloparea (izolarea ) blocurilor.
 4. Constructia unui centru A.P.I.A.
 5. Infiintarea unui Centru de Informare Turistica.
 6. Modernizare pod peste raul Aries.
 7. Îndiguire Valea Harmanesei.
 8. Continuarea procesului de modernizare si asfaltare a drumurilor .
 9. Constructie pod peste Valea Negoiului (sat Brazesti ).
 10. Constructie podete peste Valea Ciorii si Valea Harmanesei.
 11. Modernizarea drumului vicinal 4 Sat Brazesti.
 12. Infiintarea unui punct Smurd in localitate.

EXPERIENȚĂ și RESPONSABILITATE

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ! ÎMPREUNĂ putem avea o comunitate cu ADEVĂRAT EUROPEANĂ!

                        

IOAN LAZĂR                                                                       GHEORGHE BORA Candidat ALDE                                                                                     Candidat ALDE

PREȘEDINTE CJ ALBA                                              PRIMAR BAIA DE ARIEȘ

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com