LA COLEGIUL ECONOMIC „DIONISIE POP MARŢIAN”: Elevii şi-au ales noul Birou Executiv al CŞE

8 noiembrie 2012 15:546 comments

După 3 săptămâni de la alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi, Consiliul Şcolar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic „ Dionisie Pop Marţian „ Alba Iulia şi-a ales în totalitate noua conducere a Biroului Executiv . Adunarea Generală s-a întrunit în data de 7 noiembrie 2012 formată din reprezentanţii elevilor din fiecare clasă pentru a alege cei 5 directori ai departamentelor CŞE.
În urma procesului de vot au fost aleşi în funcţiile de conducere următorii: Mădălina Barboş (clasa a XI-a B) este noul director al departamentului Avocatul Elevului, iar Mărginean Robert ( clasa a X-a F) este noul director al departamentului Mobilitate , formare, informare şi consiliere, Olălău Denisa Iulia (clasa a XI-a D) a fost numită in funcţia de director al departamentului Concursuri şcolare şi extraşcolare, Mărginean Teodora Alexandra clasa a XI-a B) a obţinut conducerea departamentului Sport şi programe de tineret iar Tania Miron (clasa a XI-a D) este noul director al departamentului Cultura, educaţie si programe şcolare.
Consiliul Elevilor are rolul de a imbunătăţii relaţiile dintre elevi şi profesori , de a elabora proiecte pentru şi cu elevi prin obţinerea de finanţări de la instituţii abilitate în acest sens şi nu în ultimul rând, are rolul de a contribui la îmbunătăţirea comunităţii din care facem parte .
“Consiliul Şcolar al Elevilor îşi va incepe activitatea în acest an prin co-organizarea Balului Bobocilor din data de 23 noiembrie 2012. De asemenea pregătim un deosebit spectacol de Crăciun care va avea loc la Casa de Cultura a Studenţilor în 14 decembrie 2012 de la ora 17.00, spectacol la care vor participa părinţii, elevii şi cadrele didactice ale colegiului precum şi locuitori ai Municipiului Alba Iulia interesaţi de tradiţiile şi obiceiurile de sărbătoare . Scopul spectacolului, pe lânga acela de deconectare de la mediul formal, este şi de a oferi parinţilor ocazia de a-şi vedea copii şi în alte ipostaze decât cele de elevi, evolunând în activităţi cultural-artistice” ne-a declarat Robert Mărginean responsabil departanemt de mobilitate, formare informare şi consiliere .
l Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com