LA PLIMBARE CU MASINA FURATA

13 septembrie 2021 18:410 comments

La data de 10 septembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru tentativă de furt, furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis.

 

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în luna august a anului 2021, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism ar fi uitat cheile acestuia în ușă, ar fi sustras autoturismul și l-ar fi condus prin oraș, după care l-a abandonat.

 

În noaptea de 07/08 septembrie, împreună cu un prieten, ar fi sustras același autoturism, folosindu-se de cheia rămasă asupra sa cu ocazia primului furt și l-ar fi condus pe raza municipiului Alba Iulia, ulterior abandonându-l în apropierea locului din care l-a sustras.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

  

Tot din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 august, tânărul ar fi pătruns, folosindu-se de chei potrivite, într-un local public din Alba Iulia și ar fi sustras o borsetă în care era suma de 995 de lei.

 

Localul public este același în care a pătruns în noaptea de 09/10 septembrie, cu scopul de a sustrage bunuri, loc în care a fost depistat de polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

 

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com