La PSD Gheorghe Damian ramane… o problema nediscutata

13 aprilie 2017 14:160 comments

Întrebaţi de situaţia primarului Gheorghe Damian (exclus din partid), liderii PSD Alba au evitat cu abilitate un răspuns tranşant.

Deputatul Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: „Situaţia va fi discutată. Deocamdată ea nu a fost discutată în Comitetul Executiv Naţional… Problema este că, precum orice familie, un partid are nevoie de unitate, de înţelegere. Dezbinarea nu este bună, nici la nivel local, nici la nivel central. Eu cred că oamenii nu doresc ceartă. Disensiunile nu sunt bune”.

„Pentru ambele persoane (Gheorghe Damian şi Ioan Florea) aşteptăm decizia Comitetului Executiv Naţional”, a explicat Ioan Dîrzu.

Întrebat de situaţia primarului exclus, europarlamentarul de Alba Victor Negrescu s-a spălat pe mâini: „eu mi-am expus punctul de vedere în structurile de conducere ale PSD-ului”.

Pe 13 ianuarie, Damian şi Florea au fost excluşi din PSD Alba „în urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016 cât şi a rezultatelor obţinute de Organizaţia Judeţeană”.

Într-o conferinţă de presă din 6 martie, primarul Gheorghe Damian afirmase că a încercat să dea de Ioan Dîrzu, dar acesta nu a răspuns la telefoane, SMS-uri. În schimb Liviu Dragnea i-a spus lui Damian „să aibă răbdare”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com