La Sebes incepe ecologizarea!

11 aprilie 2019 17:042 comments

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, în cadrul campaniei anuale de conștientizare a populației cu privire la respectarea normelor de curățenie a orașului și respectarea legii protecției mediului, Primăria Municipiului Sebeș organizează o amplă acțiune de ecologizare, la care sunt invitați să participe toți locuitorii orașului.
Având în vedere că printre zonele vizate se numără și cartierele Valea Frumoasei, Lucian Blaga, Mihail Kogălniceanu, Aleea Parc și Aleea Lac, locuitorii acestora sunt așteptați să se alăture acțiunii, prin igienizarea spațiilor comune (poduri, uscătorii, pivnițe, zonele verzi din jurul blocurilor). În acest sens, Primăria Municipiului Sebeș, prin Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului, va veni în sprijinul cetățenilor asigurând ridicarea deșeurilor colectate (care vor fi depozitate în saci, în fața scărilor de bloc).
De asemenea, având în vedere apropierea anotimpului cald, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, proprietarilor de locuințe colective le sunt recomandate și acțiunile de dezinsecție a acestor spații pentru a preveni apariția dăunătorilor.
Reprezentanţii Primăriei Municipiului Sebeş vă stau la dispoziţie cu informații.
– email: secretariat@primariasebes.ro;
– telefon: 0258 731006, 731004, fax: 0258 734187;
– Facebook/Primăria Municipiului Sebeş
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com