La Târgul de Turism al României Alba şi Alba Iulia îşi prezintă atracţiile

14 martie 2013 12:460 comments

 

targ

Începând de astăzi, timp de patru zile, standul municipiului Alba Iulia este prezent la Târgul de Turism al României (TTR), ce se desfăşoară la Romexpo, în Bucureşti. După ce a făcut o figura frumoasa la târgul similar de la Cluj, Garda Romană speră să facă acelasi lucru si la cel mai important targ turistic al ţării.

Primăria Alba Iulia particip la TTR  alături de Consiliul Judeţean Alba.

Garda Romană va impresiona încă o dată  miile de vizitatori, iar standul municipiului Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean va oferi informaţii turiştilor, români sau străini, dornici să descopere frumuseţi locului.

“După experienţa pozitivă din 2012, când am avut prima participare comună la TTR, am decis că e cea mai convenabilă variantă, atât din punct de vedere al costurilor, dar mai ales prin prisma expunerii şi deschiderii pe care le oferă un stand mare, profesional, faţă de unul standard. Astfel, vizitatorii, viitorii turişti, au şi un acces mai uşor la mult mai multe informaţii şi materiale de promovare, pentru că două echipe, a noastră şi a colegilor de la CJ, care “trag” împreună pentru aceeaşi cauză, vor face mereu mai mult decât una” a precizat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia. IMG_9047Alina Frăţila, reprezentanta  Consiliului Judeţean Alba la eveniment, a spus la rândul sau: “E greu să te “lupti” cu oferte speciale de genul “vacanţe în Grecia la 1 euro”, cum am văzut că există anul acesta, dar e îmbucurător, pe de alta parte, că există acea nişă de turişti care vor să-şi descopere în primul rând ţara, ştiu şi apreciază ce resurse avem aici, în Alba şi se interesează de ele la târg. Pe viitor suntem convinşi că aceştia vor veni să le descopere la faţa locului, să se convingă că tot ce au văzut şi citit în materialele noastre de promovare este doar o foarte mică parte din tot ceea ce avem de arătat şi oferit cu adevărat”.

IMG_9011TTR est ecel mai important eveniment din sfera turismului din România și unul dintre cele mai importante din această parte a Europei, dovadă fiind prezența din ce în ce mai consistentă a delegațiilor unor țări precum Bulgaria, Ungaria, Grecia sau Turcia care au conștientizat potențialul turistic românesc și apetitul pentru turism al românilor și și-au amenajat standuri ample la Romexpo. Ediția de primăvară a târgului din acest an, se desfășoară între 14 și 17 martie, reunește nu mai puțin de 275 de expozanți, de la mari tour-operatori până la ambasade și autorități locale. Organizatorii estimează, pentru acest an, o prezență record, de peste 30.000 de vizitatori.

 

 

 

 

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com