LA UNIVERSITATEA ALBA IULIA: Proiectului strategic Antreprenor – Viitor durabil

13 noiembrie 2012 15:380 comments

Joi, 14 noiembrie, la Centru Internaţional de Studii şi Conferinţe Gaudeamus al Universităţii „1 Decembrie 1918” se încheie atelierele de lucru din Alba Iulia ale proiectului strategic „Antreprenor – Viitor durabil”.
Atelierele sunt organizate de Ernst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, un proiect strategic POSDRU/92/3.1/S/62459.
Sesiunea de toamnă 2012 a proiectului „Antreprenor-Viitor durabil” a demarat în luna octombrie prin conferinţele regionale (desfăşurate şi în Alba Iulia la sediul Universităţii Alba Iulia) şi a sesiunilor de instruire din perioada 23-24 octombrie.
Antreprenorii şi managerii din IMM-uri care se înregistrează în program îşi pot înscrie companiile în procesul de selecţie prin care 72 de IMM-uri vor primi consultanţă gratuită din partea Ernst & Young sau S&T România, până la încheierea proiectului în anul 2013. Selecţia a fost demarată în luna iulie 2011 şi, până în prezent, au fost identificate 33 companii care se califică pentru a beneficia de asistenţă de specialitate. De asemenea, 40 de întreprinzători vor fi consiliaţi juridic în vederea demarării unei afaceri.
Atelierele au următoarele teme: Restructurare, Reorganizare şi Îmbunătăţirea Performanţei afacerii; Planificare. Bugetare şi Management Financiar; Finanţarea afacerii; Plan de Afaceri; Instrumente IT pentru Managementul Afacerii.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul proiectului www.start-imm.ro.
l Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com