LĂSAȚI PROFESIONIȘTII SĂ NE REZOLVE PROBLEMA CANALIZĂRII!

27 iulie 2020 08:000 comments

Mă consider un tânăr cu o religiozitate moderată. Ceea ce mă face să cred mai puțin că ploile din ultima perioadă se datorează Sfântului Ilie spre exemplu… Dar sunt un om atât de cerebral încât să îmi dau seama că INUNDAȚIILE se datorează în primul rând INCOMPETENȚEI celor care ne conduc! Și o fac de 30 de ani! La fel de prost, de ineficient și deficitar…
Nu vreau să permitem încă o dată ca măsurile care ne privesc pe toți să fie luate de aceiași neprofesioniști. La fel, acum 7,8-10 ani mai marii județului stăteau la o poveste ca între politicieni și au “modernizat” o parte din rețeaua de canalizare. Urmările le vedem acum, la fiecare ploaie de intensitate medie, în zona Mercur sau în zona gării. Alba Iulia nu mai face față nici la ploi, nici la minciuni și nici la neprofesioniști.
Sunt convins că SC APA CTTA are ingineri cu mult peste ceea ce un neprofesionist în domeniu (fără nicio jignire la persoană) poate emite. Eu însumi recunosc că nu mă voi pricepe vreodată să fac o rețea de canalizare a unui oraș ca Alba Iulia. Și niciun primar NU POATE și mai ales NU TREBUIE să își aroge merite și cunoștințe pe care nu le deține. Exemple de proastă administrare a orașului ca Str. Siretului, unde vechea conductă a fost înlocuită cu una mult mai mică nu trebuie să se mai repete!
Cer public actualei administrații publice locale: LĂSAȚI DE DATA ASTA PROFESIONIȘTII SĂ NE REZOLVE PROBLEMA CANALIZĂRII! Nu mai pozați în ceea ce nu sunteți!

Bogdan Lazar-Primarul unei noi generatii

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com