Lazar Bogdan ii cere lui GheorgheVoicu respectarea Legii!

13 iunie 2020 10:560 comments

Stiu: unii dintre Dvs s-au si plictisit, dar in mod clar TOTI deja ati si inteles ca Primăria Alba Iulia ar fi trebuit de acum 3 săptămâni sa facă CEVA pentru a sprijini mediul de afaceri din Alba Iulia. Am inteles TOTI, mai putin viceprimarul cu aere de primar, Paul Voicu! Am primit deja semnale de la angajati din Primarie ca este deranjat de proiectul meu!! Adică pentru acest individ contează mai mult CINE semneaza un proiect, decat sa faca CEVA!! Un astfel de personaj conduce Primaria??? Pe bune?!?

D-le Viceprimar, poate nu stiti: astăzi albaiulienii se tem mai mult de faptul ca si-ar pierde locul de munca decât se temeau in 2008??? Va spune ceva chestia asta???

Sau sa o spun altfel. Cand a trebuit sa luam o decizie absolut normala de a-i sprijini pe cei câțiva chiriași din zona Cetății s-a putut, iar acum nu se mai poate? Împreuna am stabilit sa le reducem chiriile micilor afaceriști cu trăsuri medievale din Cetate nu pt 2 luni, ci pentru intreg anul 2020!!! Le-am redus chiriile pentru tot anul la unii de la 2.000 euro/luna la 150 euro/luna!!

Iar pentru tot mediul de afaceri din Alba Iulia grav afectat de pandemie nu putem sa le acordam un sprijin pentru cele 1-2 luni de criza?!? Unde este echidistanta? Unde este egalitatea de tratament in Alba Iulia? Va asigur ca acestea vor fi primele mari schimbări când noua generație de tineri responsabili vor scăpa de dinozauri ca voi, de asa zisi „politicieni” obișnuiți numai sa facă învârteli, sa o dea cu manta sa își umple conturile… STOP!! Pana aici! Dvs ar trebui sa fiti NUMAI un administrator al orașului, nu BARONUL-STAPANUL acestui oraș. RUSINE!!! Astăzi la ora 12.30 ne vedem din nou. Voi depune o noua cerere prin care va cer doar sa respectați legea!!!

 
 
 
 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com