Lazăr Ioan Bogdan : Uniți împotriva COVID!

16 martie 2020 12:180 comments

Uniți împotriva COVID!

Cu toții trecem prin cea mai grea și stresantă perioadă, care va testa în următoarele zile, săptămâni sau poate chiar luni tot ce avem mai bun sau mai rău în noi. Prea puțini ne gândeam acum 2-3 săptămâni că noul COVID 19 ne va afecta și pe noi. Și iată că astăzi deja ne afectează și suntem abia la început…

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al Municipiului Alba Iulia am încercat să fac un apel la o solidaritate reală și o empatie activă față de întreaga noastră comunitate. Ca de obicei, apelul nostru, al celor care dorim să ne implicăm activ pentru comunitatea noastră, a fost tratat cu multă superioritate și marginalizat de cei care au îmbătrânit pe aceleași scaune de prin cadrul Primăriei Alba Iulia.

Criza COVID 19 poate scoate ce este cel mai rău din noi!

Noi ne încăpățânăm și vrem să arătăm doar ce este cel mai bun.

Începând de astăzi, eu – Lazăr Ioan Bogdan împreună cu un grup frumos de voluntari inițiem grupul de lucru:

“Împreună pentru tine!”

-ne punem la dispoziția autorităților medicale din Alba Iulia într-un voluntariat activ pentru a fi alături de locuitorii municipiului Alba Iulia

-linie directă de telefon: 0728401165 -la acest număr preluăm noi lista ta de cumpărături și le facem în locul tău. Pe timpul nostru, benzina noastră, cu mașinile noastre. Niciun ban în plus/comision sau alte taxe față de bonul de casă.

-CINE NE APELEAZĂ: persoanele vârstnice, persoanele cu handicap locomotor, familiile monoparentale care nu își pot lăsa singuri în casă copilașii, persoanele autoizolate la domiciliu sau orice alte persoane care în această perioadă se simt vulnerabile!

Aceasta nu este o campanie electorală și nu facem pomeni electorale! Pentru cei care cred altfel, trebuie să le spunem faptul că acest COVID 19 care s-a abătut peste noi nu are nici culoare politică, nu ține cont de vârstă sau de alte criterii. A sosit momentul ca și în țara noastră, în orașul nostru să facem lucruri de bun simț și să le facem împreună. 

Vrei un oraș mai bun, mai frumos? Implică-te! Vino alături de noi!

 Lazăr Ioan Bogdan – primarul unei noi generații!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com