Le-a promis că le va renova casele şi au ramas şi fără bani şi fără lucrări

31 ianuarie 2013 12:252 comments

Le-a promis că le va renova casele şi fără bani şi fără lucrări

În cursul zilei miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au documentat activitatea infracţională a lui G.A.P., de 25 de ani, din Alba Iulia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere.
În sarcina acestui s-a reţinut că, în perioada iunie 2011 – septembrie 2012, a indus în eroare 11 persoane din Alba Iulia, Şugag şi Săsciori, cărora le-a promis că le va efectua diverse lucrări de amenajări interioare şi termoizolare a locuinţelor precum şi intermedieri de contracte de muncă în străinătate.
Pentru a efectua lucrările şi a intermedia contractele de muncă, învinuitul a pretins sume de bani în avans, încasând astfel suma totală de 16.760 lei.
De asemenea, la doi dintre păgubiţi le-a promis că le va instala pe laptopuri, diverse programe, fără ca mai apoi să restitui proprietarilor computerele. Prejudiciul total cauzat prin faptele lui G.A.P. este în valoare de 20.760 lei.
La data de 30.01.2013, învinuitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului.(S.P.)Sistemul-Termoplac---Sistemul-Termocel---Izolatii-cu-celuloza-info980

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com