LECȚIA PREVENȚIEI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”TOMA COCIȘIU” DIN BLAJ

14 octombrie 2020 19:590 comments

 

Siguranța elevilor rămâne una dintre prioritățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba, iar poliţiştii continuă activităţile pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ dar şi pentru creşterea siguranţei elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere și prevenirea răspândirii noului coronavirus.

 

Azi, 14 octombrie 2020, polițiștii de proximitate din Blaj, împreună cu polițiștii de la rutieră au fost prezenți în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale ”Toma Cocișiu” din Blaj unde le-au prezentat semnele rutiere și regulile de circulație pe care trebuie să le respecte atunci când participă la traficul rutier.

 

Elevii au fost îndemnați să traverseze doar prin loc semnalizat, să se asigure temeinic înainte și să nu alerge pe trecerea de pietoni.  

 

Totodată, polițiștii le-au reamintit elevilor că este necesar să respecte măsurile de protecție individuală, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, să poarte în mod adecvat masca de protecție sanitară, să se spele pe mâini și să evite să frecventeze locurile aglomerate.

 

La activitate au participat peste 60 de elevi de gimnaziu, care au fost însoțiți de profesorii lor.   

 

  

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com