Lia Olguta Vasilescu: Este posibil ca Ponta sa intre in Guvernul Grindeanu, la Justitie

14 februarie 2017 09:231 comment

Victor Ponta 2

După demisia lui Florin Iordache, PSD caută un înlocuitor la Ministerul Justiţiei, post ocupat temporar de Ana Birchall (43 de ani), deputat de Vaslui.

Numele vehiculate sunt Nicolae Şerban (liderul grupului PSD din Senat şi preşedintele Comisiei Juridice din senat) şi senatorul Robert Cazanciuc (fost Ministru al Justiţiei). Pe piaţă au circulat şi numele deputatului PSD Eugen Nicolicea (despre care se spune că a lucrat pentru Securitate) şi Norica Nicolai, europarlamentar ALDE. Nu este exclusă varianta unor tehnocraţi, oameni din domeniul Justiţiei.

Dar, surpriză, deputata Lia Olguţa Vasilescu, o apropiată a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, a declarat luni, 13 februarie 2017, la postul B1 TV: „Ponta este un membru al PSD-ului. Și nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu. La Justiție, dar nu pot să spun ce au vorbit. Nu mai spuneți că sunt certuri în interiorul partidului, Liviu Dragnea și Victor Ponta se înțeleg bine”.

Declaraţia deputatei Lia Olguţa Vasilescu (care deţine şi funcţia de ministru al Muncii) vine în aceeaşi zi în care Ponta a avut o întâlnire cu premierul Grindeanu la Guvern.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com