Locuinta din Valea Lunga atacata de un scandalagiu din Medias

4 mai 2017 16:020 comments

Miercuri, 3 mai 2017, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi că un tânăr a pătruns într-o gospodărie unde a făcut scandal şi a distrus mai multe bunuri.

Scandalagiul este un tânăr din Mediaş care s-a certat cu fiul femeii care a făcut sesizarea către Poliţie.

După ce consumase băuturi alcoolice, tânărul din Mediaş a pătruns în curtea locuinţei respective, a distrus bunuri şi a provocat un veritabil scandal cu ameninţări.

Poliţiştii au refăcut firul evenimentelor: în noaptea de 2 spre 3 mai2017, pe fondul consumului de alcool, între B.G.A., de 20 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, şi E.M.V., de 27 de ani, din comuna Valea Lungă, a avut loc un conflict. În acest context, B.G.A. a aruncat cu pietre înspre geamurile locuinţei lui E.M.V., a rupt poarta casei şi a pătruns, fără drept, în curte, unde a ameninţat persoanele aflate în locuinţă.

Scandalagiul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să fie prezintat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj pentru dispunerea măsurilor legale.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com