Logo gigant din portretele a 1.000 de albaiulieni

27 mai 2012 14:350 comments

Portretele a 1.000 de locuitori din Alba Iulia vor fi imortalizate într-un logo gigant al oraşului. Iniţiativa reprezintă cea mai mare campanie de promovare a unui oraş din România.
Campania ”Alba Iulia mea” a început cu prilejul Zilelor Oraşului, în data de 26 mai 2012 şi se va încheia în data de 24 iunie 2012. Ţinta campaniei este realizarea a cel puţin 1.000 de fotografii ale locuitorilor municipiului şi ansamblarea lor într-o fotografie finală.
„Cred că toţi cetăţenii oraşului nostru sunt mândri de Alba Iulia şi îi invităm să şi arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici şi dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o şi altă dată şi o repet de câte ori am ocazia: avem un oraş frumos, un oraş care şi-a schimbat în bine înfăţişarea în ultimii ani şi care începe deja să devină o destinaţie turistică obligatorie în România”, a declarat primarul Mircea Hava.
Portretele participanţilor la campanie vor fi postate şi pe siteul proiectului şi vor putea fi descărcate. Detaliile şi locaţiile campaniei se pot găsi pe www.albaiuliamea.ro şi pe www.facebook.com/albaiuliamea. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com