Lucrări de alimentare cu apă în grafic în localitățile județului Alba

27 mai 2013 15:130 comments

IMG_0764-1Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a vizitat astăzi mai multe lucrări deschise în județul Alba pentru introducerea rețelelor de aducțiune și distribuție a apei potabile pentru a verifica stadiul lucrărilor și modul în care constructorii respectă termenele contractuale.
În satul Ciuguzel din comuna Lopadea Nouă lucrările la rețeau de distribuție a apei sunt aproape finalizate, urmând să mai fie amplasate doar rezervoarele care vor deservi localitatea. La Hopîrta lucrările s-au finalizat deja, urmând să înceapă lucrul în satul Vama Seacă din comună. În fine, în satul Decea din comuna Mirăslău lucrările se află în grafic și de desfășoară conform planurilor.
„Toate aceste lucrări fac parte din programul de dezvoltare a infrastructurii județene derulat de Consiliul Județean Alba prin Apa CTTA.
La fel ca și în anii trecuți, vom continua și în acest an cu lucrările de apă și canalizare pentru a aduce confortul în casele a cât mai mulți cetățeni din județul Alba.” – a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com